20120316

Utvidelsesplaner for Puerto Deportivo Las Fuentes

Utvidelsesplaner for marinaen ved Las Fuentes

Illustrasjon av den planlagte utvidelsen av havnebassenget og havnen i Las Fuentes, Alcossebre (fra participacionpublica-adhara.com)

Poblado Marinero oeste (KMH 2002)
Puerto Deportivo teknisk område (KMH 2002)
Ekspansjon av marinaen ved Las Fuentes foregår for tiden ved sørenden av havneområdet. 

Utvidelsen vil skje ved utvidelse av moloen i sør samt opprettholde justeringen av kysten. Planlagt lengde på den nye dammen er circa 300 meter, som vil være stor nok for en ny havn. Det nye havnebassenget skal produseres med en ny counterdike vinkelrett på kysten. Utvidelsen vil øke antall båtplasser med 110 til 405, med lengder på mellom 10 og 40 meter. En brygge, kaier og tjenesteområde, som blant annet et teknisk område og en tørrhavn med en eller to lagerhaller for båter, er planlagt for komplekset.

Det er også planer for bygging av en promenade over strandlinjen ved havnen, i parken, på veier og fortau for å tillate integrering av havnen i kystlandskapet. 
Ingen vesentlige miljømessige effekter er forventet gitt at den nye delen er sør for havnen, og avstanden fra stranden til sørenden av utvidelsen er på 400 meter.

Marinaen Las Fuentes ligger i Alcossebre, ved Alcala de Xivert, i provinsen Castellón. Havnen har sitt navn fra kystområdet Las Fuentes, oppkalt etter forekomster av ferskvann kilder i nærheten, som har sitt utspring på stranden Las Fuentes. Stranden ligger nord for havnen. 

Marinaen ved enden av stranden i Las Fuentes, Puerto Deportivo de Las Fuentes, har i dag en kapasitet på 295 båtplasser med lengder mellom 6 og 15 meter. Havnens kystfront er på  270 meter og den største demningen, 310 meter lang, er bygget med tetrapoder. 



Oversatt fra

No comments:

Post a Comment